Nieuwsbrieven

Boermarke Essen en Aa’s
MarkeNieuwsBrief 17
======================================================= 
              
Beste allemaal
Er staan weer wat activiteiten gepland, dus reden om een nieuwsbrief rond te laten gaan. We hopen jullie weer massaal te ontmoeten. Onder het motto ‘hoe meer zielen hoe meer vreugd’ kan het dan op de geplande avonden  niet meer mis gaan.

ZomerAvondWandeling:    dinsdag 19 augustus om 19.00 uur                                                                                      
Onze ZomerAvondWandeling start ook dit jaar bij de woning van Atie Walen op de Wessinghuizerweg  12. We  gaan een interessante wandeling maken met een gids van het waterschap of/en Staatsbosbeheer langs de nieuwe loop van de Mussel Aa.  We lopen niet altijd over gemaaide paden, dus pas met betrekking tot de kledij op voor losse stukken grond maar ook hoge brandnetels. Onderweg krijgen we natuurlijk ook toelichtingen over de vorming van het landschap en de flora, maar ook de fauna.  Laat je verrassen! Onderweg krijgen jullie  koffie en koek.


Zomerbarbecue: zaterdag 23 augustus 18.30 uur
Wegens groot succes nodigen we jullie – bewoners en onze Boermarke vrienden - uit voor het feest  op  zaterdag 23 augustus om 18.30 uur bij de familie Oosterveld in Oud Veele. Zij zorgen dit jaar voor meerdere verrassingen. De kosten bedragen ook dit jaar 17,50 euro per persoon. Kinderen onder de 10 jaar zijn gratis.
Graag je melden vóór 10 augustus bij Atie Walen per email: atie.walen@gmail.com .
Dit mag je niet missen, komt allen,  het wordt weer heel gezellig,  als vanouds!!    

Lezingen in het najaar 
We gaan in het najaar opnieuw lezingen  organiseren over ‘Middeleeuwen in Noord-Westerwolde’, energie en ecologisch landschapsbeheer,  de riolering en mogelijkheden van glasvezel/HFC in ons gebied. De lezingen  worden georganiseerd in Artphy bij Jan Willem Kok.

 

Meer informatie: www.essenenaas.nl en kok03092@planet.nl .     En  graag voor 1 september uw jaarlijkse bijdrage overmaken op rek.no.: 12.13.77.997.    Hartelijk dank!

Het bestuur van de stichting Boermarke Essen en Aa’s